Festivo mukana Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-filmi -kampanjassa

Festivo on mukana Avainlippu-filmi -kampanjassa 30.8.–19.9.2021 maikkarilla sekä Avainlipun somekanavissa. Sama kampanja nähtiin myös aiemmin tänä vuonna. Avainlippu-filmi tekee kotimaiset Avainlippu-tuotteet näkyväksi ihmisten arjessa. Mainoksessa nähdään kolmen erilaisen talouden arkea, jota rikastavat lukuiset Avainlippu-tuotteet. Meillä jokaisella on mahdollisuus valita suomalaista työtä!

Festivo on ylpeänä kantanut Avainlippu-merkkiä jo vuodesta 1996 lähtien ja Design From Finland -merkkiä vuodesta 2014. Ainoana kotimaisena kodin kylmälaitteiden valmistajana sekä tuotemerkkinä kotimaisuusaste kylmiöissämme, pakastimissamme ja viinikaapeissamme on huikeat 80 %! Meille Suomessa kylmälaitteiden valmistaminen on periaate ja todellinen ylpeydenaihe!

Luottamuksemme kotimaiseen osaamiseen ohjaa vahvasti toimintaamme. Hollolassa valmistettavat Festivot valmistuvatkin yhteistyössä useiden lähialueemme ammattilaisten sekä monien kotimaisten tavarantoimittajien kanssa. Muun muassa Festivoiden lasihyllyt ja viinikaappien lasiovet tulevat Lahdesta, pakastimien lankakorit Porista, teräslevyt Raahesta ja Hämeenlinnasta sekä tiivisteet ja muoviosat Hollolasta, Vaasasta ja Kausalasta.

Itse kylmälaitteet (kylmiöt, pakastimet ja kylmiö-pakastimet) valmistuvat käsityönä Hollolan tehtaallamme huippuammattilaistemme voimin.

Jokainen kylmälaite vaatii paljon käsityötä ja erikoisosaamista, joka tekeekin Festivoista erinomaisen taidonnäytteen suomalaisesta käsityöstä. Kylmälaitteidemme laatu, muunneltavuus ja selkeä skandinaavinen ulkonäkö tekee Festivoista pitkäikäisiä kumppaneita keittiöösi. Kotimainen design on aina trendikästä!

Onko keittiössäsi kotimainen Festivo? Osallistu kilpailuun ja voita kotimaista designia

Löytyykö keittiöstäsi Festivon kylmiö, pakastin tai viinikaappi tai oletko itse keittiösuunnittelijana suunnitellut Festivon asiakkaasi keittiöön? Jaa keittiökuva Facebookissa tai Instagramissa ja merkitse julkaisuun #festivofinland ja #festivokilpailu niin pääset mukaan kuukausittain arvottavaan KOLO Design -tarjoilusetin arvontaan!

Lue lisää kilpailuun osallistumisesta!

Festivo on mukana Avainlippu-filmi -kampanjassa maikkarilla sekä Avainlipun somekanavissa.