Festivo kevään ja kesän messuilla

Festivot ovat tänä keväänä ja kesänä jälleen mukana useilla rakentamisen ja sisustamisen messuilla ympäri Suomen. Messuilla pääset tutustumaan kotimaiseen kylmiöön ja pakastimeen itsenäisesti tai asiantuntijoiden avulla. Pyydä halutessasi opastusta sopivan kylmälaitteen valintaan, asiantuntijat osaavat kertoa Festivoiden muokattavuudesta niin lisävarusteiden kuin värienkin osalta.

Festivot ovat messuilla esillä jälleenmyyjiemme Gigantin ja Powerin messuosastoilla. Jokaiselta messujärjestäjältä löytyy ohjeistukset turvalliseen vierailuun ja erilaisiin messukäytäntöihin, tutustuthan niihin ennen messuille menoa!

Johanna esittelemässä Festivon kylmiötä, pakastinta ja viinikaappia viime vuoden Raksa-messuilla Lahdessa.

Raksa Lahti 11.–13.3.2022

Lahden Raksa-messut kokoavat yhden katon alle kaiken rakentamiseen ja remontointiin liittyvän Lahden Messukeskukseen. Messuteemoina tänä vuonna ovat pinnat uusiksi, turvallisesti työmaalla, puu rakentamisessa sekä kodin uusi ilme. Messuohjelmaa löytyy niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin!

Festivon löydät Powerin messuosastolta C12.

Lue lisää Raksa-messuista.

Rakenna & Remontoi Vantaa 1.–3.4.2022

Vantaan Rakenna & Remontoi -messut kokoavat yhteen rakentamisen ja remontoinnin eturivin yritykset ja tietotaidon. Messuilta löydät ideoita uuden rakentamiseen ja vanhan saneeraamiseen.

Festivon löydät Gigantin osastolta 37 A.

Lue lisää Rakenna & Remontoi -messuista.

Pytinkimessut Seinäjoki 1.–2.4.2022

Seinäjoen Pytinkimessut ovat rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma, josta saat kaikki tarpeelliset vinkit kevään ja kesän trendeihin! Tänä vuonna Pytinkimessujen isäntänä toimii Mikko Merelä.

Festivon löydät Powerin messuosastoilta 4d ja 5c.

Lue lisää Pytinkimessuista.

Helsingin Kevätmessut 7.–10.4.2022

Helsingin Kevätmessut ovat Suomen suurin puutarhanhoidon tapahtuma, joka kattaa rakentamisen, remontoinnin sekä piensisustamisen ja lähiruoan. Messukeskus täyttyy mitä upeimmista messualueista ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Festivon löydät Gigantin 6b2 ja Powerin 3g11 -messuosastoilta!

Lue lisää Kevätmessuista.

Rakentaja Oulu 22.–24.4.2022

Ouluhallissa järjestettävät Rakentaja Oulu -messut ovat Pohjois-Suomen merkittävimmät rakentamisen ja remontoinnin messut. Löydät messuilta inspiraatiota rakennusprojekteihin, remonttitarpeisiin ja sisustusunelmiisi.

Festivot löydät Gigantin ja Powerin messuosastoilta!

Rakenna & Sisusta -messut Turku 13.5.–15.5.2022

Turun Messukeskuksessa järjestettävillä Rakenna & Sisusta -messuilla tämän kevään teemoina ovat vaihtoehtorakentaminen ja muuntautuva koti. Käy messuilla ottamassa selvää mitä trendejä nämä aiheet tuovat tämän kevään ja kesän rakentamiseen ja sisustamiseen.

Festivot löydät Gigantin C/3 ja Powerin C/72 -messuosastoilta!

Lue lisää Rakenna & Sisusta -messuista.

Tutustu Festivon kylmälaitemallistoon jo ennen messuja tuotevalitsimellamme

Messuilla pääset tutustumaan Festivon kylmiöön sekä pakastimeen ja asiantuntijamme kertovat sinulle Festivon muokkausmahdollisuuksista. Voit halutessasi käydä jo sitä ennen kokeilemassa erilaisia kokoonpanoja tuotevalitsimellamme, jolla pääset valitsemaan eri värejä laitteiden oviin ja runkoon sekä muokkaamaan laitteen sisätiloja eri määrillä vetolaatikoita.

Tuotevalitsimeen pääset tästä.

Festivo on saatavilla myös useissa kodinkone- ja keittiöliikkeissä, katso paikkakuntasi jälleenmyyjät!

Voit muokata Festivosta parhaiten keittiöösi sopivan kokonaisuuden tuotevalitsimellamme.