Festivo Habitare-messuilla syyskuussa 2022 – ensiesittelyssä uutuus kylmälaitemaailmaan

Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään kahden vuoden tauon jälkeen Helsingin Messukeskuksessa 7.–11.9.2022. Tämän vuoden teemana on Reimagine – Mielikuvituksen aika, joka tuo esiin mielikuvituksen voiman ja sen, mitä kaikkea ympäröivä maailma, asuminen ja eläminen voisivat tulevaisuudessa olla.

Festivon tämänvuotinen osallistuminen sopii tähän teemaan mielikuvituksen, innovatiivisuuden ja tulevaisuuden asumisen näkökulmasta erinomaisesti, sillä messuilla lanseerataan markkinoille Festivon uutuuslaite Citycold!

Tule tutustumaan Citycold kylmäpakkaseen sekä muihin kylmälaitteisiin osastolle 7c120

Festivon messuosasto 7c120 Habitaressa. Esillä uutuustuote Citycold, kylmiöpakastin, kylmiö, pakastin ja viinikaappi.

Esittelemme Habitaressa kesän aikana ennakkomarkkinoinnissa olleen Citycold kylmäpakkasen! Citycoldin valmistus aloitetaan lokakuussa Hollolassa.

Festivon kodin kylmälaitteet eli kylmiöt, pakastimet ja viinikaapit saavat rinnalleen uuden markkinoiden ainoan vetolaatikkomallisen kylmälaitteen, jossa on sekä jääkaappi- että pakastinlämpötila. Suomalaista designia edustava Citycold tarjoaa keittiösuunnitteluun uusia mahdollisuuksia kylmälaitteen ollessa integroitavissa keittiön tason alle tai valittavana vapaasti seisovana.

Vetolaatikkomallinen kylmälaite on omiaan pieniin asuntoihin, keittiösaarekkeisiin tai loma-asuntoihin
ja on oivallinen ratkaisu esimerkiksi esteettömän asumisen kohteisiin.

Tervetuloa tutustumaan Citycoldiin ja muihin Festivon kotimaisiin kodin kylmälaitteisiin!