Etsimme vaikuttajia kertomaan kokemuksia Festivosta 

Tule vaikuttajaksi kotimaiselle kylmälaitevalmistajalle

Mungolife-blogisti Anna Pastak (@mungoanna) suunnitteli keittiöremonttia ja Festivot kiinnittivät Annan huomion kotimaisuudellaan. Siitä käynnistyi vuonna 2019 toteutettu yhteistyömme Annan kanssa.

Onko suunnitelmissasi keittiöremontti tai talo rakennusvaiheessa?

Kirjoitatko blogia rakennusprojektistasi tai aiotko toteuttaa keittiöremontin lähitulevaisuudessa ja olet innostunut kertomaan siitä sosiaalisissa medioissa?
Päivitätkö aktiivisesti Instagram- tai TikTok-tiliä tai onko sinulla mielenkiintoinen YouTube-kanava?
Vai oletko Pinterest-aktiivi tai ylläpidätkö jotain muuta vastaavaa vaikuttajamediaa kuten blogia?
Jos vastasit yllä oleviin kyllä, voisit olla etsimämme vaikuttaja. Etsimme nyt Festivolle kumppaneita vaikuttajamarkkinointiin.

Aikaisempiin vaikuttajayhteistöihin voit tutustua blogikirjoituksestamme ”Kaunis, laadukas ja käytännöllinen kylmälaite” – vaikuttajien kokemuksia Festivosta. Viimeisin yhteistyö on toteutettu toimittaja Riku Rantalan kanssa.

Miksi tulla Festivon kumppaniksi?

Olemme kotimainen kylmälaitevalmistaja (kylmiöt, pakastimet, kylmiöpakastimet, viinikaapit) ja missiomme on auttaa suomalaisia vähentämään ruokahävikkiä laadukkailla kylmälaiteratkaisuilla. Tuotteemme ovat vuosia kestäviä arjen kumppaneita – jopa parikymmentä vuotta vanhoihin Festivoihin saa edelleen varaosia!

Sosiaalisen median tilisi ja blogisi saa näkyvyyttä myös Festivon omissa medioissa kuten verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa sekä YouTube-kanavallamme. Pääset myös mukaan uutiskirjeisiimme!

Valitsemme vuodelle 2021–2022 muutaman sopivan kumppanin, joka tekee arvoihimme sopivaa sisältöä keittiöremontista tai talon rakentamisesta.
Kumppaninamme saat alennusta kylmälaitteestamme suhteessa tilisi näkyvyyteen ja sisältösi laatuun. Korvaus sovitaan toimeksiantokohtaisesti.

Mitä odotamme sinulta?

Seuraajamääräsi ei ole ratkaiseva tekijä, mutta edellytämme sitoutumista projektiin ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista.
Räätälöimme jokaisen kumppanuuden erikseen, täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle 5 arkipäivän kuluessa!

Täytä lomake ja hae!

    Kyllä, haluan jatkossa vastaanottaa Festivon uutiskirjeen ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen.

    Suunnittele oma kylmiö, kylmiöpakastin, pakastin tai viinikaappi tuotevalitsimellamme!