Etsimme vaikuttajia kertomaan kokemuksia Festivosta 

Tule vaikuttajaksi kotimaiselle kylmälaitevalmistajalle

Suosittua sisustuspainotteista Instagramin Life Like Vino -sisustustiliä julkaiseva Annamaria halusi keittiöönsä vastuulliset kylmälaitteet. Ensimmäisessä blogikirjoituksessaan hän kertoo, miksi Festivo oli selvä valinta keittiön kylmälaitteeksi.

Onko suunnitelmissasi keittiöremontti tai talo rakennusvaiheessa?

Kirjoitatko blogia rakennusprojektistasi tai aiotko toteuttaa keittiöremontin lähitulevaisuudessa ja olet innostunut kertomaan siitä sosiaalisissa medioissa?
Päivitätkö aktiivisesti Instagram- tai TikTok-tiliä tai onko sinulla mielenkiintoinen YouTube-kanava?
Vai oletko Pinterest-aktiivi tai ylläpidätkö jotain muuta vastaavaa vaikuttajamediaa kuten blogia?
Jos vastasit yllä oleviin kyllä, voisit olla etsimämme vaikuttaja. Etsimme nyt Festivolle kumppaneita vaikuttajamarkkinointiin.

Aikaisempiin vaikuttajayhteistöihin voit tutustua muun muassa blogikirjoituksestamme ”Kaunis, laadukas ja käytännöllinen kylmälaite” – vaikuttajien kokemuksia Festivosta. Kaikki toteutetut yhteistyöt löydät Vaikuttajayhteistyöt-sivultamme.

Miksi tulla Festivon kumppaniksi?

Olemme kotimainen kylmälaitevalmistaja (kylmiöt, pakastimet, kylmiöpakastimet, viinikaapit) ja missiomme on auttaa suomalaisia vähentämään ruokahävikkiä laadukkailla kylmälaiteratkaisuilla. Tuotteemme ovat vuosia kestäviä arjen kumppaneita – jopa parikymmentä vuotta vanhoihin Festivoihin saa edelleen varaosia!

Sosiaalisen median tilisi ja blogisi saa näkyvyyttä myös Festivon omissa medioissa kuten verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa sekä YouTube-kanavallamme. Pääset myös mukaan uutiskirjeisiimme!

Valitsemme aina kumppanimme huolella, meillä tärkeintä on, että hän tekee arvoihimme sopivaa sisältöä keittiöremontista tai talon rakentamisesta.
Kumppaninamme saat alennusta kylmälaitteestamme suhteessa tilisi näkyvyyteen ja sisältösi laatuun. Korvaus sovitaan toimeksiantokohtaisesti.

Mitä odotamme sinulta?

Seuraajamääräsi ei ole ratkaiseva tekijä, mutta edellytämme sitoutumista projektiin ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista.
Räätälöimme jokaisen kumppanuuden erikseen, täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle 5 arkipäivän kuluessa!

Täytä lomake ja hae!

    Kyllä, haluan jatkossa vastaanottaa Festivon uutiskirjeen ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen.

    Suunnittele oma kylmiö, kylmiöpakastin, pakastin tai viinikaappi tuotevalitsimellamme!