Viinikaappi on vuoden paras joululahja!

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivon viinikaappi on suunniteltu viinien säilytykseen. Viinikaappia on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana tornikaappina sekä 25 pullon matalampana kaappina.

Perehtyneen ykkösvalinta on Festivo 45 VL, 70 pullon viinikaappi

2060 cm korkea, 70 pullon viinikaappi on täyden koon valinta. Viinikaapissa on kaksi erikseen säädettävää lämpötila-aluetta, johon voit helposti jaotella pullot. Kolme ylintä hyllyä on suunniteltu erityisesti valkoviineille sekä neljän alimman hyllyn alue on omiaan punaviinien säilyttämiseen.

Valitse kaapin ulkomuoto vastaamaan keittiösi värivalintoja. Tyylikäs viinikaappi on hieno yksityiskohta näkyvämmälläkin paikalla. Tämä valaistu viinikaappi on tärinävaimennettu ja sen lasiovi on suojattu UV-säteilyltä viineille suotuisten olosuhteiden ja tasaisen lämpötilan takaamiseksi.

25 pullon Festivo VL 50 -viinikaappi sopii pienempääkin keittiöön

25 pullon viinikaappia on saatavana kahdessa eri korkeudessa: 81 cm tai 86 cm korkeana. Kaappi voidaan sijoittaa sujuvasti esimerkiksi keittiötason alle. Näin ollen kaappi sopii loistavasti myös pienempiinkin keittiöneliöihin

Viinikaapin lämpötila-alue voidaan säätää +9-18 asteen välille. Pystyt näin ollen valitsemaan viinien mukaan sopivan säilytyslämpötilan. Tärinävaimennetussa kaapissa on UV-suojattu lasiovi ja sisävalo, jotta viinit eivät joudu esimerkiksi suoraan auringon paisteeseen.

Katso lisää

Tutustu viinikaappien teknisiin tietoihin >

Löydä lähin jälleenmyyjäsi >