Jääkaapin tilavuus on riippuvainen monista eri tekijöistä

Tilava jääkaappi helpottaa varsinkin isomman kotitalouden arkea monin tavoin. Kun sisään uppoavat helposti niin isommat keittokattilat kuin suuret syntymäpäiväkakutkin, ei kenenkään tarvitse menettää hermojaan tupaten täyden ja liitoksistaan nitisevän jääkaapin kanssa.

Festivon kylmälaitteiden kanssa tiedät tarkalleen paljonko tilaa saat, kun katsot vain tuotekortista ilmoitetun nettotilavuuden. Kylmälaitteidemme tilavuutena ilmoitetut nettolitrat vastaavat aina kaapin todellista käyttötilavuutta.

Esimerkiksi 120 CF-kylmiöpakastimessa pelkkä kylmiön käyttötilavuus on 500 litraa ja siihen kun lisätään viereen vielä 168 litran pakastin, puhutaan jo erittäin tilavasta kokonaisuudesta, jonne varmasti sopivat isommankin perheen ruokatarvikkeet. Vertailukohteena voimme käyttää tavallisia 60 cm leveitä jääkaappeja, joissa tilavuudet useimmiten vaihtelevat 300-380 litran välillä.

Helppoa muunneltavuutta tilanteen mukaan

Laitteidemme ulkomitatkin poikkeavat perinteisistä 60cm leveistä kylmälaitteista. Olemme panostaneet tilavuuteen ja suunnitelleet niin kylmiöpakastin- kuin kylmiösarjastammekin mahdollisimman tilavan kokonaisuuden riippumatta valitusta kokoluokasta, jotta pienempääkin tilaan suunniteltu kaappi tarjoaisi riittävästi tilaa.

Laitteen rakenteella on myös merkittävä vaikutus siihen, miten saavutamme tilavamman lopputuloksen. Ilman tyypillisiä kiinteitä laatikoita, kaapin sisätilat ovat muunneltavissa täysin tarpeidesi mukaan. Festivon kylmiöpakastimessa ainoat kiinteät laatikot löytyvät kaapin alaosasta, omina lämpötilasäädettyinä yksiköinään. Voit siis sijoitella kylmiön hyllyjä haluamallasi ja tarvitsemallasi tavalla. Suurten ruokamäärien säilöminen esimerkiksi juhlien yhteydessä on näin ollen huomattavasti helpompaa!

Katso lisää

Tutustu tarkemmin Festivon kylmiöpakastimiin