Hajonnut jääkaappi, tuo kesäkuukauksien painajainen

Me tiedämme, että hajonnut jääkaappi aiheuttaa turhaa päänvaivaa. Teemmekin jatkuvaa kehitystyötä, jotta saat kotiisi aidosti arjessa mukana kestävät kylmäsäilytyslaitteet. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurkeittiöpuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki!

Festivoissa käytetään ainoastaan monipuolisesti testattuja ja ammattilaiskäytössäkin hyväksi todettuja komponentteja. Hajonnut jääkaappi aiheuttaa aina hankaluuksia, sillä tuotteet on saatava hyvin pian kylmään pilaantumisriskin vuoksi. Kokemuksemme suurtalouskeittiöiden puolella mahdollistaa laadukkaiden tuoteratkaisuiden tuomisen myös kotitalousten kylmälaitteisiin.

Kaikissa Festivon kylmälaitteissa on kaksi kompressoria. Mikäli toiseen kompressoriin tulisi jokin vika, se ei lamaannuta koko kaappia toiminnaltaan vaan kylmä lämpötila säilyy normaalisti toimivalla puolella. Myös no-frost pakastin vastaa suurtalouspuolen kylmälaitteita komponenteilta ja tekniikaltaan.

Kaikki käyttämämme kompressorit ovat markkinoiden tunnetuimman valmistajan luotettavia laatutuotteita. Kylmälaitteiden sisäratkaisut on toteutettu kestämään käyttöä ja aikaa. Iso kylmäelementti, lamellihöyrystin, muodostaa kylmiöön elintarvikkeiden säilymisen kannalta optimaalisen kosteuden ja tasaisen kylmyyden. Ennen asiakkaalle toimitusta jokainen laite vielä koekäytetään ja sen toimivuus varmistetaan perusteellisesti.

Korkea kotimaisuusaste näkyy laadussa

Suurella ylpeydellä voimme sanoa valmistavamme kotimaisia laitteita suomalaisiin koteihin. Olemme ainoa kotimainen kodin kylmälaitteiden valmistaja ja jokaisen Festivo-kotitalouslaitteen kotimaisuusaste on 80%. Hyödynnämme niin paljon kuin mahdollista paikalliskumppaneita valmistusprosessissamme. Tehtaammekin löydät Hollolasta, jossa laitteet kootaan suurimmaksi osaksi käsityönä!

Festivo-laitteet onkin huomioitu Avainlippu- sekä Design from Finland -tunnuksilla. Avainlippu-tunnus myönnetään yritykselle, joka tuote valmistetaan Suomessa ja yritys työllistää suomalaisia. Design from Finland -tunnus osoitetaan yritykselle, joka muotoilee tuotteensa Suomessa.

Tutustu Festivon kylmälaitteiden tuotevalikoimaan >