Uudistunut kotimainen kylmälaitemallisto tyylikkäällä ulkoasulla ja muunneltavilla sisätiloilla

Helmikuun alussa Hollolassa aloitettiin Festivon uuden kylmälaitemalliston valmistus. Jokaisen Festivon valmistaa vuonna 1994 perustettu Suomen Kotikylmiö Oy, joka on ainoa suomalainen kodin kylmälaitevalmistaja. Festivo on Avainlippu-tuote, jonka kotimaisuusaste on huikeat 80 prosenttia.

Mallistouudistus toi uusia ominaisuuksia kylmälaitteisiin

Mallistouudistuksen myötä kylmälaitteiden muokattavuus lisääntyi, ovista tuli täyskorkeat ja runkojen modulaarisuus mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn. Voit yhdistää vaikkapa kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhtenäiseksi laitteeksi ja muokata sisätiloista juuri talouteesi sopivan kokonaisuuden!

Kylmälaitteen etusivusta tuli yhtenäinen, kun hedelmä- ja vihanneslaatikot sekä tuoresäilytyslaatikot siirtyivät täyskorkeiden ovien taakse. Nyt vetolaatikoiden määrän voi valita oman tarpeen mukaan. Hedelmä- ja vihanneslaatikoita voit valita yhdestä kolmeen sekä tuoresäilytyslaatikoita yhden tai kaksi.

Erityisesti kylmälaitteiden muunneltavuus ja selkeä skandinaavinen ulkonäkö ovat saaneet asiakkailta runsaasti kehuja mallistouudistuksesta. Kylmälaitteemme ovat entistäkin tyylikkäämpiä katseenvangitsijoita ajattoman, skandinaavisen ja laadukkaan designin ansiosta keittiössä kuin keittiössä.

estivo hedelmä- ja vihanneslaatikkoFestivon kylmiöpakastin- viinikaappiyhdistelmä

Neljä eri lämpötila-aluetta ja pettämätön kylmätekniikka

Festivon kylmiöissä kylmän tuottaa lamellihöyrystin, jonka ansiosta kylmiön jäähdytys on tehokkaampi, tasaisempi ja nopeampi kuin tavanomaisissa jääkaapeissa. Tasaisesti jakautuva kylmyys tekee elintarvikkeiden säilytyksestä helpompaa ja säilytyskapasiteetista mahdollisimman suuren.

Festivo on ekologinen kylmälaite, joka auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä ruokien säilyessä pitkään niille suotuisissa lämpötiloissa. Festivon kylmiöpakastimissa on neljä eri lämpötila-aluetta, jotka ovat suunniteltu eri elintarvikkeiden säilytykseen:

  • jääkaappilämpötilainen kylmiö +2…+7 astetta
  • hedelmille- ja vihanneksille HEVI-vetolaatikko, jonka lämpötila on +5 astetta kylmiötä korkeampi (n. +7…+12 astetta)
  • NOLLA-vetolaatikko (± 0 asteinen) tuoresäilytystä vaativille elintarvikkeille kuten lihalle, kanalle ja kalalle
  • tehokas automaattisulatteinen pakastin -18…-24 asteen lämpötilalla.

Viinien säilytykseen ihanteelliset olosuhteet tarjoava Festivon viinikaappi on ominaisuuksiltaan kuin moderni viinikellari. Festivon viinikaappien puna- ja valkoviinien omien lämpötila-alueiden lisäksi kaapit ovat tärinävaimennettuja ja lasiovet suojattu UV-säteilyltä.

Suunnittele oma Festivosi ja voita unelmiesi kylmälaite

Päivitys 28.10.2020: kilpailu on päättynyt 30.9.2020. Voittaja on Riikka Salovaara. Hän valitsi Festivon 120 CFM kylmiöpakastimen.

Verkkosivuillamme on suunnittelutyötä helpottamassa tuotevalitsin, jolla voit personoida kylmälaitteen kotisi sävymaailmaan ja sisätiloista tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Voit samalla osallistua kilpailuun, jossa voittaja saa suunnittelemansa kylmälaitteen. Onko unelmasi sitten kylmiö, pakastin, kylmiöpakastin yhdistelmä tai viinikaappi, käy osallistumassa!

Käy osallistumassa kilpailuun 30.9.2020 mennessä!

 

Juttu on ilmestynyt ensimmäisen kerran Iltalehden Kotona-liitteessä 30.4.2020.

Linkki Iltalehden digitaaliseen Kotona-liitteeseen: http://epaper.fi/read/5712/fFbg6WVF

Linkki digiartikkeliin: https://news.calcus.com/kotimainen-festivo/