Festivon uusi mallisto esillä Rakenna & Sisusta -messuilla Turussa

Lounais-Suomen alueen mahtavin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen suurtapahtuma Rakenna & Sisusta -messut järjestetään tulevana viikonloppuna 7.2.–9.2. Turun Messukeskuksessa. Vuoden 2020 Rakenna & Sisusta -messuilla pääset näkemään valikoitua pohjoismaalaista designia ja käsintehtyjä, rouheita ja luonnollisia valintoja. Nappaa messuilta uusimmat alan trendit ja vinkit sekä messutarjoukset kotiisi!

Messuilla pääset tutustumaan uudistuneeseen FK10 tuotesarjaamme. Festivon uuden malliston muokattavat kylmälaitteet ovat esillä Gigantin osastolla C/3 ja Powerin osastolla C/72.

Pääset messuilla asiantuntijoidemme opastuksella tutustumaan uusiin kylmälaitteisiimme, ja halutessasi saat neuvoja sopivan kylmälaitteen valintaan keittiöösi. Messujen teeman mukaisesti kannattaa tulla vierailemaan luonamme, kun aikeissasi on hankkia pohjoismainen design kylmälaite!

Turun Messukeskus, Messukentänkatu 9-13, 20210 Turku

  • Perjantaina 7.2. klo 10–18
  • Lauantaina 8.2. klo 10–18
  • Sunnuntaina 9.2. klo 10–17

Ekologisen ja kotimaisen kodin kylmälaitesarjan uusi mallisto on entistäkin tyylikkäämpi

Hollolassa valmistettavat Festivo-kylmälaitteet ovat monella tavalla ekologinen valinta keittiösi kylmälaitteeksi. Festivo on ekologinen, sillä tilava ja valoisa kylmiö auttaa vähentämään tehokkaasti ruokahävikkiä. Kylmiöpakastimen neljä eri lämpötila-aluetta mahdollistavat ruokien säilytyksen niille oikeissa lämpötiloissa. Uudistuneessa mallistossamme sinun on mahdollista räätälöidä kylmälaitteesi sisätiloista juuri tarpeeseesi sopiva, esimerkiksi valitsemalla itsellesi sopivan määrän vetolaatikoita. Uudistettu Festivo palvelee nyt paremmin erilaisien kotien ja keittiöiden tarpeita.

Uudistuneen malliston kylmiöpakastimet rakentuvat toisiinsa liitettävistä moduuleista, joista voidaan rakentaa erilaisia kylmäkokoonpanoja käyttökohteen ja tarpeiden mukaan. Voit yhdistää esimerkiksi kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Uudistuksessa ulkoasu muuttui yksinkertaisempaan suuntaan, kun aiemmin ovien ulkopuolelle jääneet vihanneslaatikot ja nollalaatikko piilotettiin yhtenäisien ovien taakse.

Uuteen mallistoon on saatavilla tarpeen mukaan myös laadukkaita lisävarusteita, kuten kannellisia säilytysrasioita ja puinen juureskappa.

Käy suunnittelemassa oma unelmiesi kylmälaite tuotevalitsimellamme! Vois myös ladata PDF-esitteen uudesta mallistostamme!