Festivon uusi mallisto Asta-messuilla Tampereella

Tampereella järjestetään tulevana viikonloppuna 31.1.–2.2. Pirkanmaan suurimmat asumisen, rakentamisen ja remontoinnin Asta-messut. Messuilla vuoden 2020 teemana on remontointi, tulevaisuuden asuminen ja arjen luksus. Rakentamisen ja remontoinnin vinkkien lisäksi pääset hyppäämään messuilla sisustamisen maailmaan täysin uudistuneessa sisustukseen keskittyvässä E-hallissa.

Messuilla pääset tutustumaan uudistuneeseen FK10 tuotesarjaamme. Festivon uuden malliston muokattavat kylmälaitteet ovat esillä Gigantin osastolla E1010 ja Powerin osastolla E1000.

Messut ovat oiva paikka tutustua uusiin kylmälaitteisiimme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, ja samalla saat halutessasi opastusta sopivan kylmälaitteen valintaan keittiöösi. Jos siis uuden jääkaapin tai pakastimen hankinta on suunnitelmissa kannattaa tulla paikalle. Tervetuloa unelmoimaan ja tutustumaan uusiin Festivoihin!

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

Perjantaina 31.01.2020 klo 10–17.00

Lauantaina 01.02.2020 klo 10–17.00

Sunnuntaina 02.02.2020 klo 10–17.00

Millainen on Festivon uusi mallisto?

Muunneltava, tyylikäs ja muokattavissa oman tarpeesi mukaan. Vuonna 2020 Festivon kylmiöt ja pakastimet rakentuvat toisiinsa liitettävistä itsenäisistä ja tehokkaista moduuleista. Tämä tarkoittaa sitä, että voit yhdistää vaikkapa kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhtenäiseksi laitteeksi.

Jatkossa kylmälaitteemme ovat entistäkin tyylikkäämpiä, sillä kaikki alalaatikot siirtyvät täyskorkeiden ovien taakse, jolloin kylmälaitteen etusivusta tulee skandinaaviseen keittiöön upeasti istuva elementti. Samalla saat valita hedelmä- ja vihanneslaatikoiden määrän itsellesi sopivaksi.

Uuteen mallistoon on saatavilla tarpeen mukaan myös laadukkaita lisävarusteita, kuten kannellisia säilytysrasioita ja puinen juureskappa.

Käy suunnittelemassa oma unelmiesi kylmälaite tuotevalitsimellamme! Voit myös ladata PDF-esitteen uudesta mallistostamme!

Festivon uuden malliston kylmiö, viinikaappi ja pakastin -yhdistelmä.Festivon uuden malliston kylmiöpakastin