slide
slide
slide

MEDLAB C 400

MEDLAB C 400 -kylmäkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. Kaappi soveltuu sairaaloiden ja apteekkien lääkesäilytykseen sekä laboratoriokäyttöön. Tuote on saatavilla myös lasiovellisena MEDLAB C 400 GD -versiona. Lukituksen lisäksi C 400 -kaapissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Käyntiääni on yksi markkinoiden hiljaisimpia. Ominaisuuksia voi täydentää DIN58345 lääkesäilytyksen täyttävällä lämpötilaohjausyksiköllä (lisävaruste), jossa on mm. jatkuva lämpötilataltiointi, graafinen näyttö lämpötilalle ja sähkökatkon aikainen akkuvarmennus lämpötilataltioinnille.
Mitat

Korkeus: 2000 mm
Leveys: 610 mm
Syvyys: 746 mm
Tilavuus: 346 litraa netto / 451 litraa brutto

slide
slide

MEDLAB F 400

MEDLAB F 400 -pakastinkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. Kaappi soveltuu sairaaloiden ja apteekkien lääkesäilytykseen sekä laboratoriokäyttöön. Saatavilla ainoastaan umpiovellisena versiona. Lukituksen lisäksi F 400 -kaapissa on vakiona potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Käyntiääneltään yksi markkinoiden hiljaisimpia. Ominaisuuksia voi täydentää DIN58345 lääkesäilytyksen täyttävällä lämpötilaohjausyksiköllä (lisävaruste), jossa on mm. jatkuva lämpötilataltiointi, graafinen näyttö lämpötilalle ja sähkökatkon aikainen akkuvarmennus lämpötilataltioinnille.
Mitat

Korkeus: 2000 mm
Leveys: 610 mm
Syvyys: 746 mm
Tilavuus: 346 litraa netto / 451 litraa brutto

slide
slide
slide

MEDLAB CF 400

MEDLAB CF 400 -yhdistelmäkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. Kaappi soveltuu sairaaloiden ja apteekkien lääkesäilytykseen sekä laboratoriokäyttöön. Kylmäkaappi on saatavilla myös lasiovellisena GD -versiona, pakastin ainoastaan umpiovellisena. Lukituksen lisäksi CF-kaapissa on vakiona potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Käyntiääneltään yksi markkinoiden hiljaisimpia. Ominaisuuksia voi täydentää DIN58345 lääkesäilytyksen täyttävällä lämpötilaohjausyksiköllä (lisävaruste), jossa on mm. jatkuva lämpötilataltiointi, graafinen näyttö lämpötilalle ja sähkökatkon aikainen akkuvarmennus lämpötilataltioinnille.
Mitat

Korkeus: 2000 mm
Leveys: 610 mm
Syvyys: 746 mm
Tilavuus: Yläosa C: 180 litraa netto / 219 litraa brutto. Alaosa F: 135 litraa netto / 216 litraa brutto