Design from finland Avainlippu

Lääkesäilytyskalusteet

Pienet lääkejääkapit

Festivo MED- ja MED SAVE-lääkejääkaappisarja pitää sisällään laajan valikoiman tuotteita erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin. Helposti puhdistettavat lukolliset kaapit ja vetolaatikostot ovat ihanteellinen ratkaisu lääkkeiden säilyttämiseen.

Kuvassa GD lasiovimalli

Kuvassa jalusta, h=180 mm

Kuvassa GD lasiovimalli ja jalusta, h = 180 mm

MED 80

FESTIVO MED 80 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 80 GD versiona. Oma malli löytyy myös pöytämallista, pöytätason alle sijoitettavasta sekä seinään tai kalusteisiin kiinnitettävästä versiosta. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 80 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Mitat
 • Korkeus: 720 mm pöytämalli / 860 mm pöytätason alla / 720 mm seinään tai kalusteisiin sijoitettuna
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot

Kuvassa vetolaatikot

Kuvassa GD lasiovimalli

Kuvassa GD lasiovimalli ja vetolaatikot

MED 120

FESTIVO MED 120 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 120 GD versiona. Oma malli löytyy myös pöytämallista, pöytätason alle sijoitettavasta sekä seinään tai kalusteisiin kiinnitettävästä versiosta. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 120 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Mitat
 • Korkeus: 860 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot
Festivo MED200

Kuvassa GD lasiovimalli

Festivo Med200 ovi auki

Kuvassa vetolaatikot

FESTIVO MED SAVE 2019 200 door closed

MED SAVE malli

MED SAVE GD lasiovimalli

MED 200

FESTIVO MED 200 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 200 GD versiona. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 200 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Mitat
 • Korkeus: 1295 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot

Kuvassa vetolaatikot

FESTIVO MED SAVE 2019 120 door open 3 shelves

MED SAVE malli

FESTIVO MED SAVE 2019 120 door open 3 shelves

MED SAVE malli

MED F 120 lääkepakastekaappi

FESTIVO MED F 120 lääkepakastekaappi soveltuu erinomaisesti niille lääkkeille, joita tulee säilyttää lämpötilan -15…-25 asteen välillä. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE F 120 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Mitat
 • Korkeus: 860 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot
FESTIVO MED 160/160 lääkejääkaappi

FESTIVO MED 160/160 lääkejääkaappi lasiovella

Kuvassa GD lasiovimalli

FESTIVO MED SAVE 2019 160160 door closed

MED SAVE malli

MED SAVE GD lasiovimalli

MED 160/160

FESTIVO MED 160/160 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 160/160 GD versiona. Tässä kaksiosaisessa kaapissa on kaksi kompressoria, joten ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 160/160 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Mitat
 • Korkeus: 2000 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot
FESTIVO MEDLAB 320 2019

MED SAVE malli

FESTIVO MEDLAB 320

FESTIVO MEDLAB 320 2019 GD

MED SAVE GD lasiovimalli

MED 320

FESTIVO MED 320 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 320 GD versiona. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MED SAVE 320 versiona. LED näytöllä olevan SAVE säätimen taltioimat lämpötilatiedot on mahdollista lukea USB muistitikulle. MED SAVE laitteissa on myös jatkuva lämpötilataltiointi. MED SAVE säätimellä olevat laitteet on mahdollista varustella DIN varustepaketilla (akkuvarmennus ja jäätymisenestotoiminto).

Mitat
 • Korkeus: 2000 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot