AvainlippuDesign from finland

Lääkesäilytys­kalusteet

Pienet laboratoriojääkaapit

Festivo MEDLAB -laboratoriokaapit ovat kipinäsuojattuja sisäpuolelta. Laitteet on suunniteltu erityisesti laboratorioiden, terveydenhuollon ja biotieteiden tarpeisiin. Puhaltimella tehostettu ilmankierto takaa tuotteille tasaisen säilytyslämpötilan ja monipuoliset hälytystoiminnot varmistavat tuoteturvallisuuden.

MEDLAB-sarjan laboratoriojääkaappien ovien vetimet ja säätimien näppäimistöt ovat käsitelty uudella innovatiivisella itsedesinfioituvalla Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteella, joka suojaa laitteen pinnan mikrobeilta. Lisäksi laitteen kondenssiveden haihdutusaltaaseen on lisätty tuotantovaiheessa antimikrobinen lisäaine.

Tehdasasenteisena lisävarusteena myös laitteen sisäosat voidaan käsitellä Nanoksi Fotonit
-valokatalyysipinnoitteella. Tällöin laite varustellaan myös desinfiointivalaisimella. Näiden käsittelyjen ansiosta laitteen komponentit on suojattu mikrobeja (bakteerit, sienet, home, virukset) vastaan.

Tutustu tarkemmin Nanoksi Fotonit -valokatalyysipinnoitteeseen!

Kuvassa jalusta h=120 mm

Kuvassa GD lasiovimalli ja jalusta, h=120 mm

Kuvassa GD lasiovimalli

MEDLAB 80

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. FESTIVO MEDLAB 80 laboratoriojääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MEDLAB 80 GD versiona. Oma malli löytyy myös pöytämallista, pöytätason alle sijoitettavasta sekä seinään tai kalusteisiin kiinnitettävästä versiosta. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Värivaihtoehdot
Mitat
 • Korkeus: 750 mm pöytämalli / 860 mm pöytätason alla / 750 mm seinään tai kalusteisiin sijoitettuna
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot
Festivo MED200

Kuvassa GD lasiovi versio

MEDLAB 200

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. FESTIVO MEDLAB 200 laboratoriojääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MEDLAB 200 GD versiona. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Värivaihtoehdot
Mitat
 • Korkeus: 1325 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot
Festivo med160/160

Kuvassa GD lasiovimalli

MEDLAB 160/160

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. Tässä kaksiosaisessa mallissa on kaksi kompressoria, joten ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. FESTIVO MEDLAB 160/160 laboratoriojääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MEDLAB 160/160 GD versiona. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Värivaihtoehdot
Mitat
 • Korkeus: 2030 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot
FESTIVO MEDLAB 320

MEDLAB 320

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. FESTIVO MEDLAB 320 laboratoriojääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MEDLAB 320 GD versiona. Abloy lukitus (Sentry) on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.

Värivaihtoehdot
Mitat
 • Korkeus: 2030 mm
 • Leveys: 595 mm
 • Syvyys: 500 mm + vedin 30 mm
Ladattavat tiedostot