Etsimme Festivolle kumppaneita asuntomessualueelle rakentajista

Tule vaikuttajaksi kotimaiselle kylmälaitevalmistajalle

Kuva: Kastelli Plazia Järven Sydän. Asuntomessut Lohja 2021. Keittiössä kotimainen Festivon 120 CFM  kylmiöpakastin.

Onko Asuntomessujen talo rakennusvaiheessa?

Kirjoitatko blogia Asuntomessu-rakennusprojektistasi  ja olet innostunut kertomaan siitä sosiaalisissa medioissa? Päivitätkö aktiivisesti Instagram- tai TikTok-tiliä tai onko sinulla mielenkiintoinen YouTube-kanava?
Jos vastasit yllä oleviin kyllä, voisit olla etsimämme yhteistyökumppani. Etsimme nyt Festivolle kumppaneita vaikuttajamarkkinointiin Oulun Asuntomessuille 2025!

Aikaisempiin vaikuttajayhteistöihin voit tutustua Vaikuttajayhteistyöt-sivultamme.

Miksi tulla Festivon kumppaniksi?

Olemme kotimainen kylmälaitevalmistaja (kylmiöt, pakastimet, kylmiöpakastimet, viinikaapit) ja missiomme on auttaa suomalaisia vähentämään ruokahävikkiä laadukkailla kylmälaiteratkaisuilla. Tuotteemme ovat vuosia kestäviä arjen kumppaneita – jopa parikymmentä vuotta vanhoihin Festivoihin saa edelleen varaosia!

Suunnittele oma kylmiö, kylmiöpakastin, pakastin tai viinikaappi tuotevalitsimellamme!

Tuotevalitsimeen

Vuoden 2022 syksyllä lanseerasimme markkinoille uuden kylmälaitteen, Citycoldin! Citycold on kylmäpakkanen, jossa on pakkas- ja jääkaappilämpötila vetolaatikossa. Tutustu myös viime vuonna tulleeseen uuteen mattamustaan väriin kaikissa kodin kylmälaitteissamme!

Sosiaalisen median tilisi ja blogisi saa näkyvyyttä myös Festivon omissa medioissa kuten verkkosivuilla, Facebookissa ja Instagramissa sekä YouTube-kanavallamme. Pääset myös mukaan uutiskirjeisiimme!

Valitsemme  Asuntomessuilta muutaman sopivan kumppanin, joka tekee arvoihimme sopivaa sisältöä keittiöremontista tai talon rakentamisesta.
Kumppaninamme saat alennusta kylmälaitteestamme suhteessa tilisi näkyvyyteen ja sisältösi laatuun. Korvaus sovitaan toimeksiantokohtaisesti.

Mitä odotamme sinulta?

Seuraajamääräsi ei ole ratkaiseva tekijä, mutta edellytämme sitoutumista projektiin ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista.
Räätälöimme jokaisen kumppanuuden erikseen, täytä alla oleva lomake ja vastaamme sinulle 5 arkipäivän kuluessa!

Täytä lomake ja hae!    Kyllä, haluan jatkossa vastaanottaa Festivon uutiskirjeen ja olen tutustunut tietosuojaselosteeseen.