Festivos galleri

Festivos inhemska kylskåp och frysar är hållbara val för din vardag. I Festivo-anläggningarna kombineras högklassiga och testade komponenter från storhushåll med noggrant anpassad finsk design. De förträffliga egenskaperna och den stiliga designen ger Festivo en framträdande plats i ditt kök. Titta hur Festivo-anläggningarna ser ut i finska kök!

Galleri

Side-by-side

Högklassig och hållbar kyl och frys med idealiska lagringsförhållanden för alla olika livsmedelsgrupper: kyl, grönsakslåda, 0-zon och no frost-frys. Side-by-side kyl och frys finns i fyra olika storlekar.
Läs mer

Kyl

Förvara alla livsmedel på rätt sätt! Denna kyl ger dig ordentligt med förvaring för färska livsmedel. En jämn temperatur och hög luftfuktighet garanterar att maten håller sig färsk längre. Välj den som passar bäst i ditt hem bland fyra olika storlekar.
Läs mer

Vinskåp

Lagra och kyl dina viner i sådana förhållanden som är gynnsammast för dem. Festivo vinskåp har designats för förvaring av viner. Skåpet finns i två olika storlekar: ett högt tornskåp för 70 flaskor och ett lägre skåp för 25 flaskor, läs mer om båda modellerna.
Läs mer

Frys

Den höga no frost-tornfrysen med automatisk avfrostning är rymlig och effektiv. Fryskapaciteten är totalt 18 kg per dygn. Sortera livsmedlen som ska frysas enkelt i olika fack och hitta de produkter du söker utan problem.
Läs mer

Ladda ner köpguide

Ladda ner pdf
Bonsky