slide

BB 80

Pienin veripankkimalli on Festivo BB 80. Kyseinen kaappi on varusteltavissa myös lasiovella, eli BB 80 GD mallina. Tuote voidaan toimittaa jalustallisen version lisäksi myös pöytämallisena. BB sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen ja näin ollen säilytyslämpötilat täyttävätkin vaativimmatkin vaatimukset. Kaapeissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Kaikki BB kaapit on varusteltu vakiona akkuvarmisteisella MEDIN säätimellä. Tällöin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä, tuotteessa on reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin. Kaapeissa on sisäisen toiminnan valvontajärjestelmä, joka hälyttää tarvittaessa visuaalisesti näytöllä ja akustisella merkkiäänellä kaikista käyttöön tai kaapin toimintaan liittyvistä poikkeamista. Myös BB kaapeissa yhdistyvät helppo puhdistettavuus, alhainen äänitaso ja energiankulutus sekä käytön mukaan säätyvää jäähdytysteho.
Mitat

Korkeus: 725 mm pöytämalli / 900 mm laskutaso ja jalusta
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 64 litraa netto / 76 litraa brutto

slide
slide

BB 120

Festivo BB 120 hyödyntää säilytyslitrat maksimaalisesti. Kyseinen kaappi on varusteltavissa myös lasiovella, eli BB 120 GD mallina. BB sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen ja näin ollen säilytyslämpötilat täyttävätkin vaativimmatkin vaatimukset. Kaapeissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Kaikki BB kaapit on varusteltu vakiona akkuvarmisteisella MEDIN säätimellä. Tällöin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä, tuotteessa on reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin. Kaapeissa on sisäisen toiminnan valvontajärjestelmä, joka hälyttää tarvittaessa visuaalisesti näytöllä ja akustisella merkkiäänellä kaikista käyttöön tai kaapin toimintaan liittyvistä poikkeamista. Myös BB kaapeissa yhdistyvät helppo puhdistettavuus, alhainen äänitaso ja energiankulutus sekä käytön mukaan säätyvää jäähdytysteho.
Mitat

Korkeus: 900 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 85 litraa netto / 103 litraa brutto

slide

BB 200

Festivo BB 200 mallin nettolitrat ovat melkein 160! Kyseinen kaappi on varusteltavissa myös lasiovella, eli BB 200 GD mallina. BB sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen ja näin ollen säilytyslämpötilat täyttävätkin vaativimmatkin vaatimukset. Kaapeissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Kaikki BB kaapit on varusteltu vakiona akkuvarmisteisella MEDIN säätimellä. Tällöin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä, tuotteessa on reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin. Kaapeissa on sisäisen toiminnan valvontajärjestelmä, joka hälyttää tarvittaessa visuaalisesti näytöllä ja akustisella merkkiäänellä kaikista käyttöön tai kaapin toimintaan liittyvistä poikkeamista. Myös BB kaapeissa yhdistyvät helppo puhdistettavuus, alhainen äänitaso ja energiankulutus sekä käytön mukaan säätyvää jäähdytysteho.
Mitat

Korkeus: 1300 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 156 litraa netto / 182 litraa brutto

slide

BB 160/160

Festivo BB 160/160 mallissa on kaksi kompressoria, joten ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. Kyseinen kaappi on varusteltavissa myös lasiovella, eli BB 160/160 GD -mallina. BB-sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen ja näin ollen säilytyslämpötilat täyttävätkin vaativimmatkin vaatimukset. Kaapeissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Kaikki BB kaapit on varusteltu vakiona akkuvarmisteisella MEDIN säätimellä. Tällöin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä, tuotteessa on reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin. Kaapeissa on sisäisen toiminnan valvontajärjestelmä, joka hälyttää tarvittaessa visuaalisesti näytöllä ja akustisella merkkiäänellä kaikista käyttöön tai kaapin toimintaan liittyvistä poikkeamista. Myös BB-kaapeissa yhdistyvät helppo puhdistettavuus, alhainen äänitaso ja energiankulutus sekä käytön mukaan säätyvää jäähdytysteho.
Mitat

Korkeus: 2025 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: Yläosa: 119 litraa netto / 144 litraa brutto Alaosa: 115 litraa netto / 142 litraa brutto

slide
slide
slide
slide
slide
slide

BB 400 mallit

Iso veripankki on saatavana kylmäkaappina BB 400 tai kylmä-pakastinkaappiyhdistelmänä BB / F 400. Kylmäkaappi on mahdollista saada lasiovella, eli BB 400 GD versiona. Yhdistelmäkaapin osalta kylmän puoli on mahdollista varustella lasiovella kun taas pakastin on saatavilla ainoastaan umpiovellisena mallina, BB 400 GD / F 400. BB-sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen ja näin ollen säilytyslämpötilat täyttävät vaativimmatkin vaatimukset. Kaapeissa on vakiona jäätymisenestosuoja ja potentiaalivapaa hälytyskärkitieto kiinteistövalvontaan. Kaikki BB-kaapit on varusteltu vakiona akkuvarmisteisella MEDIN-säätimellä. Tällöin ohjausyksikkö on varusteltu LCD-näytöllä, tuotteessa on reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin. Kaapeissa on sisäisen toiminnan valvontajärjestelmä, joka hälyttää tarvittaessa visuaalisesti näytöllä ja akustisella merkkiäänellä kaikista käyttöön tai kaapin toimintaan liittyvistä poikkeamista. Myös BB-kaapeissa yhdistyvät helppo puhdistettavuus, alhainen äänitaso ja energiankulutus sekä käytön mukaan säätyvää jäähdytysteho.
Mitat

Korkeus: 2000 mm
Leveys: 610 mm
Syvyys: 746 mm