slide
slide
slide
slide

LAB 80 Pienet laboratoriojääkaapit

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. FESTIVO LAB 80 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena LAB 80 GD versiona. Oma malli löytyy myös pöytämallista, pöytätason alle sijoitettavasta sekä seinään tai kalusteisiin kiinnitettävästä versiosta. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.
Mitat

Korkeus: 725 mm pöytämalli / 870 mm pöytätason alla / 750 mm seinään tai kalusteisiin sijoitettuna
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 60 litraa netto / 75 litraa brutto

slide
slide
slide

LAB 200 Pienet laboratoriojääkaapit

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. FESTIVO LAB 200 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena LAB 200 GD versiona. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.
Mitat

Korkeus: 1300 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 150 litraa netto / 176 litraa brutto

slide
slide

LAB 160/160 Pienet laboratoriojääkaapit

Laboratoriojääkaapin sisäosa on kauttaaltaan kipinäsuojattu. FESTIVO LAB 160/160 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena LAB 160/160 GD versiona. Tässä mallissa on kaksi kompressoria, joten ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen.
Mitat

Korkeus: 2000 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: Yläosa: 119 litraa netto / 144 litraa brutto. Alaosa: 115 litraa netto / 142 litraa brutto