slide
slide
slide
slide

MED 80

FESTIVO MED 80 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 80 GD versiona. Oma malli löytyy myös pöytämallista, pöytätason alle sijoitettavasta sekä seinään tai kalusteisiin kiinnitettävästä versiosta. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MEDIN 80 versiona, jolloin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä. MEDIN tuotteessa on näin ollen reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin.
Mitat

Korkeus: 725 mm pöytämalli / 870 mm pöytätason alla / 750 mm seinään tai kalusteisiin sijoitettuna
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 60 litraa netto / 75 litraa brutto

slide
slide
slide
slide

MED 120

FESTIVO MED 120 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 120 GD versiona. Oma malli löytyy myös pöytätason alle sijoitettavasta sekä seinään tai kalusteisiin kiinnitettävästä versiosta. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MEDIN 120 versiona, jolloin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä. MEDIN tuotteessa on näin ollen reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin.
Mitat

Korkeus: 900 mm pöytämalli / 870 mm pöytätason alla / 920 mm seinään tai kalusteisiin sijoitettuna
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 85 litraa netto / 103 litraa brutto

slide
slide
slide

MED 200

FESTIVO MED 200 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 200 GD versiona. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MEDIN 200 versiona, jolloin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä. MEDIN tuotteessa on näin ollen reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin.
Mitat

Korkeus: 1300 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: 150 litraa netto / 176 litraa brutto

slide
slide

MED 160/160

FESTIVO MED 160/160 lääkejääkaappi on saatavana myös lasiovellisena MED 160/160 GD versiona. Tässä kaapissa on kaksi kompressoria, joten ylä- ja alaosa voidaan säätää eri lämpötiloihin. Abloy lukitus on vakiovarustus. Sisäosa on varusteltavissa lasihyllyjen lisäksi teräshyllyillä tai vetolaatikoilla. Tuotteessa on erittäin hiljainen käyntiääni sekä erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta. Kaapeissa on tarpeen mukaan säätyvä kylmäteho, joka takaa tasaisen säilytyslämpötilan erinomaisen sisäilmankierron kanssa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Tuote on mahdollista saada myös FESTIVO MEDIN 200 versiona, jolloin ohjausyksikkö on varusteltu LCD näytöllä. MEDIN tuotteessa on näin ollen reaaliaikainen lämpötilataltiointi ja tiedot voidaan lukea USB-muistiin.
Mitat

Korkeus: 2000 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 510 mm
Tilavuus: Yläosa: 119 litraa netto / 144 litraa brutto. Alaosa: 115 litraa netto / 142 litraa brutto