LääkeJÄÄkaapit

Turvallista lääkesäilytystä Festivo lääkejääkaapeissa. Laadukkaita ja kestäviä kaappeja on saatavana useassa mallissa ja koossa. Kattava tuotevalikoimamme on laajentunut kevään 2017 aikana entisestään ja tuotteiden ominaisuuksia on parannettu mm. laitteiden tilavuuden osalta. Päivitämme tuotetiedot mahdollisimman pian. Lukuisten varustevaihtoehtojen ansiosta voit muodostaa juuri sellaisen kokonaisuuden kuin tarvitset. Hyödynnämme lisäksi kaapeissa ympäristöystävällisempää kylmäainetta R600a!

Lääkejääkaappi

Turvallista lääkesäilytystä Festivon lääkejääkaapissa. Turvahälytykset varmistavat lämpötilaherkkien tuotteiden säilytyksen. Lääkejääkaappia on saatavilla umpi- ja lasiovella. Kaapeissa käytetään ympäristöystävllistä R600a kylmäainetta.
Katso lisää

Laboratoriokaappi

Festivo laboratorikaapit on kipinäsuojattu sisäpuolelta. Laboratoriojääkaappia on saatavana kiinteällä umpiovella sekä lasiovella. Kaapeissa käytetään energiatehokasta ja ympäristöystävällistä R600a tai R290 kylmäainetta.
Katso lisää

Liebherr lääke- ja laboratoriokaapit

Laadukkaat, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut LIEBHERR lääke- ja laboratoriokaapit sisältyvät myös valikoimaamme. Tutustu saatavilla oleviin, erilaisiin vaihtoehtoihin.
Katso lisää

Lääke- ja yhdistelmäkaapit

Festivon yhdistelmäkaappi muodostuu kylmästä jääkaapista sekä neutraalista lääkekaapista. Yhdistelmäkaapissa säilytät kaikki tuotteet niille suotuisimmissa olosuhteissa. Lääkekaappi on neutraali säilytyskaappi tuotteille, jotka eivät vaadi viileämpää lämpötilaa.
Katso lisää
Mainostoimisto Mediataivas