LääkeJÄÄkaapit

Olemme lanseeranneet uuden antimikrobisen lääkejääkaappisarjan!
Tuotteissamme on vakiona bakteerivapaa vedin ja bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Lisäksi kaapeissa on laskutaso tai hygieniakatto. Näillä ominaisuuksilla pyrimme minimoimaan bakteerien leviämisen. Automaattisella haihdutuksella kondensiovettä ei tyhjennetä. Laadukkaita terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteitamme on saatavana useassa mallissa ja koossa.


Tutustu koko valikoimaamme


Pienet lääkejääkaapit

Festivo MED- ja MEDIN-lääkejääkaappisarja pitää sisällään laajan valikoiman tuotteita erityisesti vastaanottojen, sairaaloiden ja terveydenhuollon laitosten tarpeisiin. Helposti puhdistettavat lukolliset kaapit ja vetolaatikostot ovat ihanteellinen ratkaisu lääkkeiden säilyttämiseen.
Katso lisää

Pienet laboratoriojääkaapit

Festivo LAB -laboratoriokaapit ovat kipinäsuojattuja sisäpuolelta. Laitteet on suunniteltu erityisesti laboratorioiden, terveydenhuollon ja biotieteiden tarpeisiin. Puhaltimella tehostettu ilmankierto takaa tuotteille tasaisen säilytyslämpötilan ja monipuoliset hälytystoiminnot varmistavat tuoteturvallisuuden.
Katso lisää

Isot lääke- ja laboratoriokaapit

Festivo MEDLAB 400 -kaappisarja koostuu sisäosaltaan kipinäsuojatuista kylmä-, pakaste- ja yhdistelmäkaapeista. Laitteet soveltuvat lääkkeiden ja testinäytteiden säilytykseen sekä erilaisten aineiden ja materiaalien varastointiin, jotka vaativat tasaista lämpötilaa ja kipinäsuojausta.
Katso lisää

Veripankit

Festivo BB-veripankkisarja veripalveluiden ja sairaaloiden käyttöön. Sarjassa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden turvalliseen säilytykseen. Tasainen säilytyslämpötila täyttää vaativimmatkin vaatimukset. Kaapeissa on vakiona MEDIN-säädin reaaliaikaista lämpötilataltiointia varten.
Katso lisää

Liebherr lääke- ja laboratoriojääkaapit

Laadukkaat LIEBHERR lääke- ja laboratoriokaapit sisältyvät myös valikoimaamme. Tutustu saatavilla olevaan tuotevalikoimaan ja sen erilaisiin vaihtoehtoihin.
Katso lisää

Lääke- ja yhdistelmäkaapit

Festivon yhdistelmäkaappi muodostuu lääkejääkaapista sekä neutraalista lääkekaapista. Yhdistelmäkaapissa säilytät kaikki tuotteet niille suotuisimmissa olosuhteissa. Lääkekaappi on neutraali säilytyskaappi tuotteille, jotka eivät vaadi viileämpää lämpötilaa.
Katso lisää
Bonsky