FESTIVO-GALLERIA

Kotimaiset Festivo-kylmäsäilytyslaitteet kestävät mukana arjessasi. Jokaisessa Festivossa yhdistyvät laadukkaat ja testatut komponentit suurtalouspuolelta sekä täsmällinen suomalainen työnjälki. Erinomaisten ominaisuuksiensa lisäksi Festivo erottuu keittiöstäsi tyylikkäällä muotoilullaan. Katso miltä Festivo-kylmälaitteet näyttävät suomalaisten kotien keittiöissä!

Siirry Festivo-galleriaan

Kylmiöpakastin

Laadukas ja kestävä kylmäkeskus, jossa on ihanteelliset säilytysolosuhteet kaikille eri ruokaryhmille: kylmiö, vihanneslaatikko, nollatila sekä no frost -pakastin. Kylmiöpakastimia on saatavilla neljässä eri koossa.
Katso lisää

Kylmiö

Säilö kaikki ruoka oikeaoppisesti! Kylmiöllä saat runsaasti tilaa tuoreena säilytettäville elintarvikkeille. Tasainen lämpötila ja korkea ilmankosteus varmistavat, että ruoka säilyy tuoreena pidempään. Valitse neljästä eri koosta sopivin kotiisi.
Katso lisää

Viinikaappi

Säilytä ja viilennä viinisi niille suotuisimmissa olosuhteissa. Festivo viinikaapit on suunniteltu viinien säilytykseen. Kaappia on saatavilla kahdessa eri koossa: 70 pullon korkeana tornikaappina sekä 25 pullon matalampana kaappina, tutustu molempiin malleihin.
Katso lisää

Pakastin

Korkea, automaattisesti sulattava no frost -tornipakastin on tilava ja tehokas. Pakastustehoa on kokonaisuudessaan 18kg vuorokaudessa. Jaa pakastettavat elintarvikkeet helposti eri lokeroihin ja löydät etsimäsi tuotteet vaivatta.
Katso lisää

Lataa ostajan opas

Lataa PDF
Bonsky