Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja auttaa tuotteidemme osalta minimoimaan bakteerien leviämisen. Kaikissa tuotteissamme on nyt vakio-ominaisuutena bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle. Automaattinen haihdutus poistaa samalla kondensioveden tyhjennystarpeen.

Erikoiskäsittelyllä bakteerivapaat komponentit

Jo tuotantovaiheessa kyseisiin bakteerivapaisiin komponentteihin lisätään antimikrobinen, hopeapohjainen lisäaine. Käsittelyn ansiosta vedin ja haihdutusallas ovat pysyvästi suojattuja mikrobeja vastaan. Tämä tarkoittaa käytännössä vapautta bakteereista, sienistä, homeesta ja jopa viruksista.

Jokaisessa Festivo tuotteessa on lisäksi laskutaso tai hygieniakatto. Festivon laadukkaita terveydenhuollon ja tutkimuksen kylmälaitteita on saatavana useassa mallissa ja koossa.


Kaikissa tuotteissamme on bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle, joten vedenkerääjä ei tarvitse tyhjentää.

Laajentunut tuotevalikoima

Löydät nyt meiltä pienet lääkejääkaapit, pienet laboratoriokaapit, isot lääke- ja laboratoriokaapit, veripankit, Liebherr lääke- ja laboratoriokaapit sekä lääke ja -yhdistelmäkaapit.


TUTUSTU MALLISTOON

LATAA TEKNISET TIEDOT - pdf (2.2mb)

FESTIVO TUOTEOMINAISUUDET

  • bakteerivapaa vedin sekä bakteerivapaa automaattinen haihdutus kondensiovedelle
  • kaikissa lääkejääkaapeissa lasiovimalli vaihtoehtona umpiovelle
  • useita erilaisia sisävarusteluvaihtoehtoja: lasi- ja rst-hyllyt, vetolaatikot, hyllykorit ja hyllylaatikot
  • hiljainen käyntiääni, mallista riippuen 40 - 45 dB
  • erinomainen lämpötilatasaisuus mitattuna 25 g massasta (DIN 58345)
  • lääkejääkaapeissa käytön ja ympäristön mukaan säätyvä kylmäteho


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Timo Masanen
tuotepäällikkö

puh: 040 761 5668

timo.masanen@festivo.fi