21
tammi
Noora Englund
Noora Englund

Festivon messukevät 2020

Tänä keväänä uudet Festivot lähtevät messukiertueelle useille rakentamisen ja sisustamisen messuille ympäri Suomen. Messuilla pääset tutustumaan uudistuneeseen FK10 tuotesarjaamme, joiden valmistuksen asiakkaille aloitamme helmikuun alussa. Uudet laitteet ovat jo tilattavissa. Festivot ovat messuilla esillä jälleenmyyjiemme Gigantin ja Powerin messuosastoilla.

Messukevään aikataulu:

Tammikuu
24.–26.1. VANTAA, Rakenne & Remontoi

Helmikuu
31.1.–2.2. TAMPERE, Asta asumisen messut
7.–9.2. TURKU, Rakenna & Sisusta
22.–23.2. KUOPIO, Rakenna ja Asu

Maaliskuu
6.–8.3. JYVÄSKYLÄ, Rakennusmessut
13.–15.3. LAHTI, Raksa
28.–29.3. SEINÄJOKI, Pytinkimessut

Huhtikuu
2.–5.4. HELSINKI, Kevätmessut
17.–19.4. OULU, Rakentaja 2020
25.–26.4. JOENSUU, Kotona 2020

Seuraa sosiaalisen median kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa, niin pysyt ajan tasalla messuhulinoissamme!

Valitse keittiöösi kotimainen laadukas kylmälaite

Jos suunnittelet keittiösi kylmälaitteiden kuten jääkaapin ja pakastimen uusimista, Festivon kylmiö ja pakastin ovat suomalaisen työn taidonnäyte. Messuilla pääset tutustumaan uuteen mallistoomme yhdessä asiantuntijoidemme kanssa ja tarvittaessa saat opastusta talouteesi sopivan kylmälaitteen valinnassa.

Festivon FK10 tuotesarjan mallistossa kylmätekniikka ei muutu, mutta muokattavuus ja ulkonäkö sen kuin paranevat! Uusissa Festivoissa sisätilojen muokattavuus lisääntyy, ovesta tulee täyskorkea ja modulaarisuus mahdollistaa uudenlaisen yhdistelyn. Miten olisi kylmiön, pakastimen ja viinikaapin yhdistelmä?

Katso uuden FK10 tuotesarjan esite, tai käy tutustumassa mallistouudistukseemme verkkosivuillamme: festivo2020.fi
Olemme valmiina vastaamaan kysymyksiinne sekä kertomaan lisää laitteistamme ja uudesta tuotesarjastamme. Messuilla nähdään!

Kuvassa uuden malliston yhdistelmä 75 CM kylmiö + 45 VLM viinikaappi + 45 FM pakastin, joka on myös nähtävillä messuilla!