Ajankohtaista
04
joulu

HANKE CITYCOLD

Suomen Kotikylmiö Oy on kehittämässä kodin keittiökalusteisiin mitoitettua kylmävetolaatikostoa, joka tuo uuden ajatustavan keittiöiden suunnitteluun ja kylmäsäilytykseen. Hankkeen toteutukseen on saatu tukea EU:n aluekehitysrahaston yrityksen kehittämisavustusta.
25
syys

Tule käymään Hollolassa!

Pidämme avoimet ovet Hollolan tehtaamme esittelytilassa keskiviikkona 3. lokakuuta klo 9.00–15.00. Päivä on osa Suomalaisen Työn Liiton ”Tervetuloa meille” viikkoa, jolloin yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja esittelevät toimintaansa avoimesti ja läpinäkyvästi.
25
kesä

Uusi antimikrobinen lääkejääkaappisarja minimoi bakteerien leviämisen

Festivo on lanseerannut ensimmäisenä Suomessa uuden antimikrobisen lääkejääkaappisarjan. Samalla nykyinen lääkejääkaappisarja laajenee myös veripankkeihin.
20
huhti

FESTIVO mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Festivo kodinkylmän tuotteet ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla.
06
syys

Habitare 2017

Habitare-messut järjestetään jälleen 13.-17.9.2017, osastomme on 7E128. Tule katsomaan millainen Festivo sopisi sinun keittiöösi!
31
touko

Kodin kylmälaitteiden ostajan opas

Festivon ostajan oppaan avulla voit kartoittaa millaisia tarpeita sinulla on keittiön kylmälaitteille. Täytä toiveesi suoraan tulostettavaan dokumenttiin ja ota se mukanasi myyjän luo tai tutustu laitteisiimme verkossa!
30
tammi

Messukevät 2017 ja Festivon ostajan opas

Festivot ovat esillä useilla messuilla helmi-huhtikuussa ympäri Suomen, tule tutustumaan!
29
syys

Kylmälaite vetolaatikostossa

Mitä mieltä sinä olisit kylmälaitteesta vetolaatikossa?
16
syys

Omenasato on nyt parhaimmillaan

Omenasato on ollut tänä syksynä erinomainen ja herkut kannattaa kerätä viimeistään nyt talteen!
30
elo

Avainlippu-merkki lääkejääkaapeille

Olemme saavuttaneet Avainlippu-merkin myös Festivo lääkejääkaapeille. Avainlippu-merkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja työllistää suomalaisia.
03
elo

Habitare-messut 7.-11.9.2016

Löydät meidät osastolta 7C49. Esillä kodin kylmälaitteiden kokoluokat sekä paljon värivaihtoehtoja. Tule tutustumaan!
Bonsky